Welkom in de kartwereld van Tim Leloux


Leuk dat je komt kijken op mijn website. Mijn naam is Tim Leloux, ik ben 12 jaar en ben in 2009 begonnen met karten. Eerst zo af en toe voor de lol , maar al snel bleek ik er talent in te hebben, toen ben ik lid geworden van het ZJIKC Middelburg, een vereniging voor jeugdige karters t/m 18 jaar.

Karten is een dure sport , met name de wedstrijden zijn vrij prijzig. Sponsors zijn daarom zeer welkom.

Neemt u gerust contact op via het mailadres in mijn profiel voor meer info.


Kartgroet, Tim


woensdag 1 februari 2012

Ncc race 1 in Middelburg.


wachtend op de race


Het nieuwe seizoen van de Ncc is weer van start gegaan. Dat hield in dat er enkele nieuwe rijders waren en sommige rijders gestopt zijn met het Ncc en andere klassen zijn gaan rijden.

Zaterdag 28 januari was het zover en de eerste race ging in Middelburg van start.

Het evenement begon met een domper omdat een van de rijders Josh van Logten na een kort ziekbed overleden was. De jongen was pas 10 jaar en wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Maar volgens de ouders zou de jongen gewild hebben dat de race doorging. Na een minuut stilte in acht genomen te hebben werd het evenement alsnog gestart.
Om te beginnen moest er in vijf minuten gekwalificeerd worden Dit verliep voor Tim voorspoedig met een eerste plaats.
Aan de hand van de kwalificatie werd het startveld opgesteld en ging de eerste race van 20 minuten van start.
Na een aantal ronden reden Tim en Jordi Walczak een aantal seconden voor op de rest van het veld en werd Tim voorbijgereden door Jordi. Na een aantal positiewisselingen om de eerste en tweede plaats bleef Jordi uiteindelijk voor en eindigde als eerste met Tim in zijn kielzog.

De tweede race gaf hetzelfde beeld alleen ging Jordi als eerste van start met Tim als volger. Ze liepen langzaam weg van de rest maar stuiten na een tijdje op rijders die werden gedubbeld.
Aangezien jonge jongens nogal fanatiek zijn en het allemaal niet snel genoeg ging werd er hier en daar een duwtje uitgedeeld en was de leider van dat moment de klos. Hij kreeg een waarschuwing en omdat hij de vorige race ook een waarschuwing op zak had kreeg hij een stop en go waardoor Tim op kop kwam en deze plaats behield tot het eind van de race.

De derde race verliep hetzelfde als de vorige twee races. Door oponthoud in de laatste paar rondes door achterblijvers kwamen de eerste vijf rijders weer bij elkaar en werd Tim nog in gehaald door Giovanno van den Broek en eindigde daardoor op de derde plaats.
 
In het totaalklassement eindigde Tim door zijn tweede, eerste,en derde plaats op de tweede plaats.
Dit is een prima start van het nieuwe seizoen.
De volgende race is op 25 februari in de Uithof Den Haag.

                                                                                                             
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten